Come all hallows evil

 
Visade sig att Fearless Vampire Killers hade släppt en tillhörande video till sin senaste låt, All Hallows Evilså vad passar bättre att lyssna på idag än den (har lyssnat på The Maine's senaste album Forever Halloween också för jag menar, jag kan ju inte missa den möjligheten liksom).
 
Fick i alla fall sova ut för första gången på höstlovet idag - Elin kom in och sparkade upp mig ur sängen vid halv tolv jämfört vid halv sju som jag stigit upp alla andra veckans dagar, så det var väldigt trevligt. Hann med att ta en dusch innan vi gick bort till bussen och åkte in till stan. Handlade farsdagspresent och var smakråd till Elin när hon handlade upp lite av alla presentkort hon fått i födelsedagspresent, och gick sedan och hade körlektion vid tjugo över fyra - som faktiskt gick jättebra! Fickparkerade och fick äntligen bli påmind om hur det var man skulle göra (fick lära mig det för jättelänge sedan men har hunnit glömma hur det var man gjorde så jag har inte kunnat öva på det), och när jag väl fått in knycken så gick det asbra (backningsvarnaren som piper om man kommer för nära bilen bakom var också en gudagåva alltså halleluja), och han sa att han inte hade speciellt mycket alls att klaga på, vilket var helt underbart med tanke på att jag har uppkörning om en vecka (och uppskrivning på måndag hjälp). Finns nog faktiskt en möjlighet att jag ska kunna klara det här, kanske.
När jag var klar där mötte vi upp med mamma och Elin, åkte och köpte kvällsmat på McDonalds (heck ye) och åkte hem för dagen. Helt okej dag, alltså.
 
Kom hem, dammsög huset och packade tills imorrn, skrev ut kartor till hotellet och stället där spelningen ska vara (har visserligen planerat att använda mobilens GPS men man vet ju aldrig) och gick igenom gångvägen på Google Earth (god bless den där skapelsen alltså). Man kan väl säga såhär - om jag lyckas gå vilse mellan hotellet och Kulturbolaget (där de ska spela) så borde jag få ett pris eller något för det är bokstavligen runt hörnet och sedan rakt fram tills man ser skylten. Börjar bli lite nervös inför imorrn - att manövrera sig i en annan stad helt själv, checka in på hotellet, ta mig till venuen, köa, se till att jag har mat, ta mig tillbaka till hotellet utan att dö, komma på och av rätt tåg... Det är en hel del man måste klara av och jag har aldrig gjort det helt ensam förut, men samtidigt ser jag fram emot det. Att testa sig själv och se om jag klarar av det, liksom. Dessutom gör det mig lite stolt över mig själv att jag aldrig i livet hade vågat göra något sånt här för två år sedan. CHARACTER DEVELOPMENT YAY. Så, ja, vi får väl se om jag överlever, men jag har oddsen på min sida.
 
Plus - JAG SKA FÅ SE HALESTORM OCH JAG ÄR SÅ TAGGAD ATT JAG NÄSTAN EXPLODERAR OH MY GOD YES
 
 
EN DAG KVAR. IMORGON TYP KLOCKAN NIO KOMMER JAG FÅ SE DEM PÅ RIKTIGT. JAG KOMMER FÅ SKRIKA MED I I MISS THE MISERY OCH GRÅTA TILL HERE'S TO US OCH JAG BARA HHHH HELL YEAH IMORRN KOMMER BLI ASBRA JAG ÄR REDO
 

THIS IS HALLOWEEN

GLAD HALLOWEEN PEOPLE!!

I hate to break it to you but you're just a lonely star

Blev ännu en dag med vanligt sovschema för mig idag eftersom jag hade körlektion vid kvart i nio och därför åkte med mamma och pappa in till stan. Körlektionerna börjar i alla fall gå lite bättre nu - jag verkar ha gjort tillräckligt med misstag för att lära mig att inte göra om dem. Är i princip bara fickparkering och självförtroende som saknas nu, basically. Hann med halv tio-bussen hem och tog mig hem och tittade på det nya Supernatural-avsnittet - som var asbra för övrigt. Säsong 9 är verkligen helt fantastisk och jag älskar den så galet mycket alltså wow (och Charlie åkte på äventyr tillsammans med Dorothy i Oz alltså åh). Värt att notera att under bara 4 avsnitt har Sam, Cas och Charlie dött. Well. Den enda som klarat sig så här långt är Dean, men han har å andra sidan dött 115 gånger innan, så han har klarat av sin kvot (ja, han har verkligen dött 115 gånger, det är inte ens en överdrift).
Ser verkligen fram emot nästa veckas avsnitt, Dog Dean Afternoon (som hette Doggy Style innan det bytte namn heh) jag menar bara loOK AT THIS SHIT
 
 
DET KOMMER BLI ETT SÅ GALET BRA AVSNITT I CAN FEEL IT HELL YEAH
(Plus att Cas kommer tillbaka i avsnittet efter det och han och Dean ska samarbeta i hemlighet och tydligen ha en emotionell scen i en solnedgång och jag bara AH DET ÄR SÅ BRA ATT GILLA SPN JUST NU ALLTSÅ)
 

Efter det letade Elin upp en massa gamla spel hon och jag spelade när vi var små, och installerade och spelade dem en lång stund. Fick världens nostalgiattack av alla gamla minnen, aw. Har mest suttit och försökt skriva på Kaleidoscope och scrollat runt på tumblr resten av dagen för att vara ärlig.
Imorrn blir i alla fall i princip första och enda dagen på höstlovet med sovmorgon eftersom jag inte har körlektion förrän vid tjugo över fyra. Ska in med Elin till stan och handla farsdagspresent vid ettdraget, dock, så jag får väl pallra mig upp i någolunda tid åtminstone. Anyway, bättre än att stiga upp vid halv sju i alla fall.