My one mistake was that I never let you down

 
Så mina senaste Youtubefavoriter Jack & Dean la ut en ny video precis. Som involverar inga andra än mina första och största Youtubefavoriter: Dan & Phil.
IT IS PERFECT OCH PHIL SER SÅ BEDÅRANDE UT MED SIN JÄVLA KVAST ATT JAG DÖR LITE INOMBORDS ALLTSÅ HUR KAN HAN VARA 26 ÅH THIS WAS JUST WHAT I NEEDED AFTER TODAY. c:
 
Så, dagen var ganska sämst - får med högsta sannolikhet F på matteprovet, men det fanns några ljuspunkter, inklusive videon ovan. Klurade ut ett sätt som gör att jag, Jenni, Linnéa och Ami kan göra en redovisning om Tumblr i kommunikationen (yay!), och när jag kom hem tröstade jag mig med att ta en supervarm dusch, hoppa i min stora Simple Plan-tröja som jag älskar villkorslöst, och sitta och titta på A Study In Pink och äta Ben & Jerry's Cookie Dough-glass som jag köpte med mig från Hemmakväll innan vi åkte hem. Det var väldigt mysigt.
Känns inte så farligt att jag får F på matten, faktiskt. Var rätt knäckt när jag kom ut från provet, men jag orkar ärligt talat inte bry mig längre. Jag har brytt mig alldeles för mycket alldeles för länge utan att få någonting för det, så nu ska jag sluta. Nu ska jag bara göra omprovet och strunta i hur det går. Jag har verkligen gjort så gott jag kunnat, ingen kan påstå nåt annat (har lagt ner ungefär en hel arbetsvecka på bara matteplugg de senaste två veckorna - jag önskar att jag överdriver), så det får gå som det går nu. I'm done caring.
 
I vilket fall. Det är i alla fall äntligen fredag imorrn. Ska äta upp resten av Ben & Jerry's-glassen när jag kommer hem och sedan bara göra meningslösheter resten av dagen.
Det har jag gjort mig förtjänt av, faktiskt.
 
Nej, nu ska jag nog ta och titta på lite mer uppmuntrande Youtubevideor och skriva lite mer på Night of Day.
 

When you're at the end of the road, and you've lost all sense of control

Jag vet inte ens vart jag ska börja beskriva den här dagen, mer än att den har sugit mer eller mindre ända sen jag kom hem. Skoldagen var väl okej, med argumentationsarbete i svenskan och så fick vi sluta tidigt från samhällen så vi hann med både fika och 14.32-bussen, men så kom jag hem för den sista pluggsessionen innan matteprovet imorgon, och, uhm, ja.
 
Man kan väl säga att jag har spenderat de senaste två timmarna med att gråta hysteriskt och hyperventilera. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag hatar matten. Jag hatar att det är så svårt, att jag inte förstår nåt, att lärarna bara gav oss en och en halv vecka till 61 sidor föredetta naturmatte, att jag inte får någon direkt hjälp i skolan för att lärarna är för smarta för mig och inte kan förklara, eller att jag med högsta sannolikhet kommer få ett F på provet imorrn.
 
Jag vill bara lägga mig i ett hål och försvinna.
 
Orkar inte med den här veckan.
 
 

HAPPY BIRTHDAY PHIL!

Gissa vem som fyller år idag?
 
Bara den mest bedårande människan som någonsin gått i ett par skor:
Phil Lester, även kallad AmazingPhil på Youtube och lion princesweetest of sweethearts och mycket annat på Tumblr. Whatever you prefer.
 
Judging by den här GIF:en, hur mycket tror ni han fyller?
 
 
Jag skulle anta att vad ni än gissar, så är det fel.
Svaret är att han fyller 26. Überbedårande lilla Phil, som inte ser äldre ut än 18 och beter sig som en konstant överförtjust tioåring, fyller 26. Fyra år från 30, vilket är en otroligt orimlig siffra att sätta bredvid hans namn.
 
I vilket fall - jag har inte vetat om Phil's existens speciellt länge - kanske fyra månader eller så - men det behövdes inte mer än några minuter för att jag skulle avguda den lilla lejonälskande, svarthåriga, adorable människan som verkar vara helt utan någon ondska och som innehar världens skummaste, underbaraste fantasi. Hans videor har ljusat upp en massa långtråkiga och jobbiga dagar, och distraherat mig från både stressmoment och skoluppgifter. Numera är the Phandom en av mina största fandoms på Tumblr, och Phil är en av mina generella favoritmänniskor och ett klart exempel på människor jag skulle gifta mig med utan större eftertanke och som gett mig större hopp om mänskligheten i allmänhet.
Han är helt underbar, helt enkelt, och det är ganska stört att tänka att han är 26 nu. Men det är han, och jag är ganska säker på att the Phandom kommer vara en mysig plats att befinna sig på idag, när alla grattar Phil och berättar hur mycket han betytt för dem (Youtubers kan ha samma livräddande roll i folks liv som bandmedlemmars, har jag fått reda på). Ser fram emot det.
 
Så grattis, Phil. Det borde finnas fler som honom.
 
BILDBOMBPAUS! C:
  
image