Do you got room for one more troubled soul

(HELLO YES THIS IS THE MOST ACCURATE THING I'VE SEEN ALL DAY CAN I MARRY THIS.
SPN i ett nötskal, basically.)
 
Vi har haft hemstudiedag idag (alltså "vara-hemma-och-sova-dag"), och jag kan inte beskriva hur skönt det har varit. Tisdagar brukar vanligtvis vara den värsta dagen på veckan cause lång dag och franska och generellt lidande, men idag har jag bara legat i en hög i soffan och tittat på mina favoritavsnitt av Supernatural. Det har varit väldigt, väldigt trevligt måste jag säga. Nu är dock alla avsnitt slut och jag har blir överfallen av abstinens emellanåt som är så jobbig att den är som någon sorts fysisk smärta i magen (I wish I was kidding - det är det här obsessions gör med en stackars individ). Håller på att ladda ner Broadchurch nu - den är färdig vid femdraget imorrn bitti, så jag kan titta på det när jag vaknar. OCH PÅ DET NYA SUPERNATURAL AVSNITTET DET ÄR DET NÄST SISTA AVSNITTET INNAN SÄSONGSAVSLUTNINGEN OCH JAG BARA ASJDLFGLSD JAG KAN INTE HANTERA DET HÄR OCH NEJ
 
I vilket fall. För att hantera SPN-abstinensen har jag (istället för att skriva på Night of Day som jag egentligen planerade - har haft dokumentet uppe hela dagen men inte gjort något med det) tittat ifatt på missade Youtube-videor och läst en miljon Destiel-metas. Ju fler Destiel-metas jag läser desto mer övertygad blir jag hur mycket jag älskar internet och alla smarta människor som finns där. Åh, för er som är omedvetna om vad metas är för nåt så är det (vad jag fattat det som i vilket fall), uppsats-liknande, oftast aslånga, analyser av saker (i det här fallet min OTP, men jag antar att det kan vara om lite vadsomhelst). De är hur smarta och analyserande och nyanserade och awesome som helst, och jag har fått så många bra synvinklar på en massa saker genom att läsa dem.
 
Läste den här: http://sarasarai.tumblr.com/post/47245988714/supernatural-and-the-love-narrative-a-non-shippers och den är nog en av mina favoriter för jag hade nästan gett upp hoppet om att Destiel någonsin skulle bli canon, för, ja, det verkade bara orimligt på alla plan basically (även fast de uppenbarligen är meant to be), men så läste jag den här och HOPPET HAR ÅTERVÄNT (och den som skrev den shippade inte ens Destiel men hon utbildade sig till serieförfattare och sa typ att det var det smartaste draget för dem). Läste till och med en aslång meta om hur det skulle vara en ekonomisk fördel för CW (alltså de som sänder SPN) att göra Destiel canon eftersom det skulle dra en massa uppmärksamhet till showen och det skulle gillas av målgruppen serien har och sådär.
Jag vet inte. Jag tycker bara om internet väldigt mycket emellanåt, bara. Sorry. Jag har inte så många OTP's som är canon, så det är en märklig/awesome tanke att ett av de största kanske kan bli det i framtiden (PLEASE MAKE IT HAPPEN).
 
I vilket fall. Så, ja. Har insett att min tumblr gått från en bandblogg med inslag av serier till att mer eller mindre uteslutande blivit en SPN-blogg (scrollade igenom den och såg mer eller mindre uteslutande SPN och en jäkla massa Destiel), och är chockad och imponerad över hur mina followers inte lämnar mig trots att många av dem började följa mig medan jag fortfarande var en bandblogg.
 
Nej, nu ska jag nog återgå till mitt meta-läsande. Får se om jag hittar några nya bra.
 
OCH SPN IMORRN ASDFKÖGDSL
 
 
(ibland slår det mig att folk faktiskt läser den här bloggen, och då slås jag av otroligt dåligt samvete. Förstår inte hur ni står ut med mig, men jag är väldigt tacksam över att ni gör det)

If love is what you need, a soldier I will be

Jag önskar att jag överdriver när jag säger att jag lyssnat på The Cab – Angel With A Shotgun oavbrutet sedan igårkväll, men det gör jag inte. Den har allvarligt talat gått på repeat hela dagen - jag har inte lyssnat på någonting annat. Beslutade mig för att kolla upp den efter att en bunta folk på Tumblr citerat den på en massa Destiel-poster, och, well, man kan ju inte konstatera annat än att DEN DÄR JÄVLA LÅTEN VAR SKRIVEN OM DESTIEL DET FINNS INGEN ANNAN MÖJLIGHET DEN PASSAR SÅ LÄSKIGT BRA IN PÅ ALLTING HERREGUD.
 
Jag menar, hur kan man inte associera allting i den låten med Dean och Cas när den innehåller strofer som:
 
"They say before you start a war,
you better know what you're fighting for"
 
"I'm an angel with a shotgun,
fighting til' the war's won,
I don't care if heaven won't take me back
I'll throw away my faith, babe, just to keep you safe
Don't you know you're everything I have?"
 
"I'm gonna hide my wings tonight"
 

FÖR HALLÅ CAS STARTADE KRIGET PÅ GRUND AV ATT HAN HADE FÄST SIG FÖR MYCKET VID DEAN OCH SAM OCH HAN SÄGER SJÄLV ATT HAN ÄR EN AV GUD'S SOLDATER FÖR DET ÄR DET ÄNGLAR ÄR OCH HIMLEN VILL INTE HA TILLBAKA HONOM FÖR ALLA HATAR HONOM DÄR OCH HAN SA SJÄLV ATT HAN GJORDE UPPROR OCH SLÄNGDE BORT HELA SITT LIV FÖR DEAN OCH AWREHJSKA THIS SHIP SAILS ITSELF
 

I vilket fall. Dag två av min Supernatural-detox, och som ni kanske märker så gör jag inte så stora framsteg. Håller på att flytta över mina favoritavsnitt as we speak (det mesta är Destiel-avsnitt men shhh berätta inte för nån). Ska titta igenom best of igen, och sen gå över till Broadchurch, eftersom Malin har sett den och behöver någon att diskutera den med (hon skulle börja titta på Supernatural som "betalning", so it's all good). Det är bara sju avsnitt, så jag tror jag hinner se klart den på en dag eller två. Kanske tar det på tisdag eller onsdag när jag ändå är ledig.
 
Tog för övrigt ut Jamma en sväng innan, och hon skötte sig förvånandsvärt bra med tanke på att jag red ut själv (Elin har feber). Hon brukar stissa upp sig på vägen hem, och även fast hon längde lite på stegen så var hon inte okontrollerbar och jag kunde ta en massa kontrollerade galopper med henne på båda hållen. Trevligt!
 
In other hästnyheter så har Heras ägare lagt ut Heras säljannons på Hästnet nu. Väldigt sorgligt, rätt overkligt, men jag tror ändå det är det rätta att göra - hästarna får inte lika mycket uppmärksamhet som de förtjänar nuförtiden. En del av mig hoppas att hon blir eftertraktad så att hon får komma till ett bra hem, men en del av mig vill inte se henne gå. Hon är en så fin liten mupp - och dessutom åker Jamma hem så fort Hera sålts, och det kommer bli sorgligt. Jamma och Hera har bott hos oss i två år nu och lärt oss så mycket om hästar och ridning - de kommer lämna efter sig ett stort hål.
 
Såhär ser annonsen ut, i alla fall:
 
Om ni känner nån som vill äga världens finaste lilla welsh, så finns annonsen här: 

 
Innan jag går måste jag flika in med ännu en hästsak:
 
Jamma fyller 18 idag!
Min angloarabiska pärla börjar bli till åren kommen (säger jag som är lika gammal, men shh) ^_^
 
Tror hon ska få ett äpple eller nåt till födelsedagspresent, min lilla mupp. Hon har verkligen gjort underverk för min ridning och hästhantering, och har lärt mig så galet mycket. Även fast hon kan vara väldigt bufflig och envis och tjurig så är hon ändå så snäll och tålmodig och lugn och trygg och fin och jättebra på alla sätt och vis. Tycker så mycket om henne att det inte är sant.
 
 
Min finaste <3
 

Nej, det var nog allt för idag. Tror jag överlever morgondagen, faktiskt. Det gör inte så mycket att det är måndag när jag vet att jag är ledig tisdag och onsdag. Ännu en av anledningarna till att vårterminen är bättre än höstterminen - så många röda dagar. Halleluja.
 

Carry on my wayward son, there'll be peace when you are done

Jo, för övrigt, igår natt efter jag hade dött över Goodbye Stranger hittade jag en audiopost på Tumblr där någon hade gjort en lullabyversion av Carry On My Wayward Son (alltså låten som är typ som Supernaturals ledmotiv även fast den bara spelas vid säsongsavslutningarna). Den är väldigt fin och väldigt, väldigt sorglig, men det var ingenting i jämförelse med vad som hade kommenterats under den.
 
OBS LÄS INTE VIDARE OM DU NÅGONSIN VILL KUNNA VARA LYCKLIG IGEN
 
 
Det var någon som sa något i stil med "är det bara jag som kan föreställa sig att den här spelas under den sista scenen i det allra sista Supernatural-avsnittet?"
 
Och då var det någon sadistisk motherfucker som hade svarat med detta:
 
"As the music starts, the camera shows the sightless eyes of Kevin Tran, lying on the floor, weak body from starvation and sleepless nights apparent. The camera moves to show his mother, Mrs. Tran, lying next to him. Both of them tried to shield the other in the chaos and blood. They lie dead together.

The next scene shows Garth, lying on the ground, Bobby’s cap lying beside him, stained with blood. He is loosely holding a rifle, which contained salt, in an attempt to fight them off. To win once and for all. The salt is scattered on the ground around him. His body remains there until decayed.

The camera comes up from the ground to reveal the blank face of Sam Winchester, the one Azazel chose, the one who threw himself into hell for the good of earth. He lies, jacket stained, separated from his brother and his friends. He never got the family or the happy ending he wanted. His hair is stained and chopped, uneven in places. The blood drips down the side of his face, mirroring Jess.

Finally, we see Dean and Cas, dead on the ground. The scorch mark of Castiel’s wings cover the ground and Dean’s face and body, shielded by an angel until the very end. A gold amulet on the ground next to him, fallen out of his ripped trench coat. Dean clutches a demon blade, covered in blood, but more of his own than of the enemy. His body lies close to Cas, destined to remain together since he was raised from hell. They are now burnt and broken shells of men and angels. But they knew their only purpose.

In the corner of the field, hidden away in a presumably good parking spot, is the Impala, where it has been for a while, and will continue to be there until the trees and plants grow around it, crushing the windows, demolishing the rust, moulding the leather seats. The army men will be consumed by the soil, and in many years time, decompose. This car will be like any other old car seen abandoned in a field or on a road. Its age will show when Dean is not present to take care of her. The heater will never rattle again.

People will find the bodies, perhaps, and catalogue them as John or Jane Does, unknown to the world, unknown to the great service they gave them. They all gave their lives. And in return we live ours for them.

The camera fades to black."

 
 
JAG KAN ALLVARLIGT TALAT INTE FÅ DET HÄR UR HUVUDET DET HAR BARA ETSAT SIG FAST OCH DET GÖR SÅ ONT ÄVEN FAST JAG VET ATT DET INTE KAN/FÅR/KOMMER SLUTA SÅ FÖR DÅ KOMMER MANUSFÖRFATTARNA BLI BRUTALT MÖRDADE SÅ KAN JAG ÄNDÅ INTE SLUTA TÄNKA PÅ DET OCH JAG MENAR I KOMBINATION MED LÅTEN OCH ATT SAM ALDRIG FICK DET LIVET HAN VILLE HA OCH ATT IMPALAN SKULLE STÅ OCH ROSTA OCH FÖRSVINNA OCH SÅ DET OM DEAN OCH CAS OCH HUR DEAN TÄCKTES AV MÄRKENA EFTER CAS' VINGAR OCH BARA "DESTINED TO REMAIN TOGETHER" OCH GULDBERLOCKEN SOM SÄKERT VAR DEANS HALSBAND NEJ JAG ORKAR INTE JAG ÅNGRAR ATT JAG NÅGONSIN SÅG DEN HÄR POSTEN JAG VILL BARA GRÅTA DEN HÄR FANDOMEN VET HUR MAN KROSSAR MITT HJÄRTA WHEN DID THIS HAPPEN JAG VILLE INTE HA SÅ HÄR MYCKET KÄNSLOR FÖR FIKTIGA KARAKTÄRER STOP THIS I NEVER ASKED FOR THIS
 
THERE ARE NO WORDS FOR THE PAIN I AM FEELING ALLVARLIGT DET HÄR KAN FAN INTE VARA HÄLSOSAMT THIS HURTS SO MUCH ARGH
 
[cries until the end of time]