Som jag väntade mig igår har idag varit en väldigt lång dag. Känns som om åtminstone två dagar passerat sedan imorse. Söndagar är alltid så himla sega. Tror de kan vara min måndag, eller nåt.
I vilket fall började jag dagen med att säga hejdå till mamma som skulle lämna min lägenhet idag och fortsätta ner mot Wales på jobbresa en vecka. Var jobbigt att säga hejdå, men inte lika jobbigt som det varit de andra gångerna - förmodligen för att jag vet att jag kommer få se henne igen på fredag eftersom hon ska sova här en natt när hennes jobbvecka är slut innan hon åker hem till Sverige igen. Min avsked har liksom trappats ut på ett väldigt bra sätt den här gången - har varit mycket lättare att säga hejdå till allihop den här gången eftersom först pappa och Elin åkte, och sedan stannade mamma rätt länge innan hon åkte för att sedan komma tillbaka snart igen, och därefter är det typ bara en och en halv månad tills jag kommer hem igen i två hela veckor. Ska följa med mamma ut till Heathrow på lördag och säga hejdå dock, så det blir nog jobbigt som fan oavsett, men ändå. Worth it.
 
Därefter gick jag till jobbet och fick träffa min chefs mamma som kommit och hälsat på - lite komiskt hur samma dag som min mamma åkte härifrån så kom hans mamma (Niall undrade om det skulle vara en ständig ström av svenska mammor på det här stället från och med nu hah). Spenderade sedan dagen i Camden tillsammans med Niall. Småpratade lite, bar lite hyllor som skulle till den nya affären i Waterloo och gjorde lite leveranser och sådär. Det vanliga, typ. Var ganska segt större delen av dagen, så medan Niall var uppe på lagret och packade leveranser till andra affärer fick jag en del skrivet på Sectangelus idag också. Väldigt bra. Slutade vid halv åtta någon gång, och promenerade hem och njöt av det faktum att det fortfarande var ljust och rättså varmt ute och lyssnade på klubbpop och hade en allmänt good time (SÅ FORT det blir vår försvinner the emo in me och blir ersatt av poptrash utan undantag det är fan fantastiskt). Kom hem och upptäckte att mamma innan hon åkte till Wales hade tvättat sitt täcke, plockat undan på mitt rum, bäddat om i min säng med mina nya lakan och mitt stora täcke och lämnat en jättegullig lapp på min säng. Så himla fint alltså åh.
Direkt när jag kommit hem skypade jag med mamma i Wales och pappa och Elin hemma i Sverige i ett tredelat gruppsamtal, och spenderade sedan några timmar med att prata med Jenni om Buffy the Vampire Slayer, Dan och Phil och frustrationen över hur Noel Fielding kan vara så jävla snygg när han inte ens är det egentligen, skicka några viktiga vuxenbusiness mejl som jag skjutit upp, samt beställt Jennis födelsedagspresent (håll tummarna att den hinner komma i tid this is of utmost importance) och lyssnat på soundtracket till Book of Mormon om och om igen. ÄLSKAR DET SÅ HIMLA MYCKET JU. Har blivit sånt enorm musikaltrash på sistone. Hur blev det såhär. Har dessutom smsat med Marion eftersom jag börjat få lite abstinens efter min franska solstråle nu efter två hela veckor. Nämnde att jag hade biljett till midnattspremiären av Age of Ultron på torsdag, och fick reda på att Marion tydligen också älskar Avengers ???? HOW DID I NOT KNOW THIS BEFORE ???? Bokade en biljett till henne med (precis bredvid mig till och med hey oh), så nu behöver jag inte gå på premiären själv! Så himla najs! Är minst dubbelt så taggad nu!!
 
Åt resterna av pizzan från igår framför säsongspremiären av Orphan Black (hade fan glömt hur superintense den serien är alltså säsongspremiären var lika intense som tre säsongsfinaler put together JAG ÄR SUPERSPÄND OCH HJÄRTEKROSSAD ALLA REDAN HJÄLP) och blev upprörd över att de bröt upp min otp (CUTE SCIENCE GIRLFRIENDS IS NO MORE COPHINE IS DEAD AND SO AM I). Och det är typ det.
 
Imorgon är det jobb igen, och jag ska till Golders Green, där jag kommer spendera basically två hela veckor nu framöver. Kommer förmodligen få mycket skrivet, i alla fall...
 
Anyhow. Stänger Golders Green imorrn, vilket ger mig sovmorgon imorgon bitti, vilket innebär att jag hinner med en hel massa avsnitt av Daredevil innan jag måste gå och lägga mig. YES.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress