Olga undrade om jag hört talas om The Tiger Lillies precis innan jag åkte hem. Det hade jag inte. De är cabaret-gotiska och fantastiska och nu är jag mest upprörd att jag inte hört talas om dem innan. 10/10.
 
Hej där! Det har varit en produktiv dag idag. Tror inte jag fått så mycket vettigt gjort på actual månader, förmodligen. Väcktes vid tiosnåret av att Chili gosade ner sig i min säng, ungefär samtidigt som pappa insisterade på att jag skulle stiga upp (vilket jag ju inte ville för KATTGOS I SÄNGEN ÄR DET BÄSTA I LIVET JU). Pallrade mig upp till sist i alla fall, och vi åkte ut till Brändahall, där Elin och Addes hus ligger som de ska flytta in i om en månad eller så (vilket ju är helt sjukt när blev hon så himla vuxen jag fattar inte). Det har varit obebott rätt länge nu och var ganska instängt och fullt med prylar och rent allmänt i stort behov av lite översikt, så vi åkte bort dit och tillsammans med Suss och kusinerna hjälptes vi åt att skrapa bort all gammal färg från fasaden (eftersom vi ska måla om huset imorrn), samt rensa ut bland alla miljontals prylar i köket (vilket, well, inte var helt onödigt, kan man väl säga - bland annat hittade vi en parmesanost i kylen vars bäst-före-datum var år 1996...........).
 
Det ösregnade till och från hela dagen, så vi växlade mellan att skrapa färg utomhus och städa inne, och eftersom vi var ganska många fick vi en hel del jobb gjort under dagen. Var väldigt najs, faktiskt - blev sån himla skillnad, och tror det kommer göra ganska mycket skillnad för Elin och Adde när de väl flyttar in där och inte behöva deala med alla grejer överallt. Vi called it a day framemot sjusnåret någon gång eftersom vi alla var helt slutkörda, och åkte istället hem och möttes upp allihop hemma hos oss istället, där vi åt ostbågar, såg på Dum & Dummare och diskuterade allt ifrån generella livsproblem till pros och cons med smaksatta kondomer, fler bra smeknamn för Ozzy och plotholes i American Pie-filmen, bland annat. De åkte hem framemot midnatt, och resten av min familj gick och la sig snart därefter. Fortfarande så ovant att befinna sig i ett hushåll där alla redan sover innan midnatt.
 
Imorrn är det lördag, och vi ska bort och fortsätta fixa Elin och Addes hus. Det ska tydligen bli soligt, så förhoppningsvis kan vi börja måla imorrn, vilket jag är allmänt pumped about. Tills dess ska jag överväga en traditionsenlig midnattspromenad, se på Bones-repriser och helt och hållet känna mig som om jag aldrig flyttade härifrån. Så himla fint.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress