Inte bara midsommar, to be fair. Har gått några dagar sedan dess, men har varit en hel del på gång (not really), så jag har inte hunnit kika in. Midsommar var quite a time, kan man väl säga. Fin, framför allt. Vi firade traditionsenligt för första gången på säkert 10 år eftersom Josh var med och behövde The Full Swedish Experience, och inkluderade femkamp, tipsrunda, en smått kaotisk dans runt midsommarstången och de mest röriga flower crowns världen någonsin skådat. Jag råkade dricka massvis med snaps över lunch och de flesta bilder tagna på mig under dagen inkluderar mig liggande i en hög i Joshs knä, eller mitt i att försöka slåss med någon utanför bild. Yeah. Perfekt summering av midsommar rent generellt, antar jag. Var i vilket fall en väldigt wholesome dag, och vi badade i poolen och åt jordgubbstårta och avslutade dagen med att somna i soffan framför Hidden Figures. Fint så.

Blomsterkransmästarna right here ju. Mycket wholesome.
 
Midsommardagen var ganska seg, as it should be. Jag hade något av en baksmälla (erhm), och efter att ha ätit lunch och gått en promenad i skogen åkte vi ut till Brändahall för att se på Elins och Addes hus, innan vi sa hejdå till alla och åkte hem till oss. Jag och Josh spenderade därefter större delen av kvällen med att se på Doctor Who och typ halva första säsongen av iZombie, som vi började titta på efter frukost som typisk midsommardagsserie och sedan blev lite allmänt too into. Smått beroendeframkallande trash, basically, och vi fick lova varandra att absolut inte fortsätta titta på det när vi kommer hem till London igen, att det bara var tillåtet under the duration av midsommardagen och aldrig mer igen.
 
Åt pizza till kvällsmat, och vid tio-elvasnåret gick jag och Josh en promenad i skogen, eftersom det var vad han sett fram mest emot att se i Sverige (since England inte direkt har så mycket djupa mystiska skogar att skryta med). Vi avverkade majoriteten av våra favoritpromenader, gick över ett stort fält (som inte var alls lika idylliskt i verkligheten utan mest blött but still), och kom hem igen vid midnatt. Såg ett sista iZombie-avsnitt (eftersom det tekniskt sett inte RIKTIGT var slut på midsommardagen än), och ramlade sedan i säng allmänt färdiga efter allt firande.
 
Idag har varit en väldigt wholesome dag också. Jag och Josh hittade en gammal bootleg Star Wars-tidning i en av mina lådor precis efter vi vaknat, som blev vår nya favoritgrej omedelbart, och efter vi pallrat oss ur sängen åkte vi till Dragsö och spelade minigolf. Jag förlorade. I know, shocking.
 
Anyhow. Vi ska avsluta kvällen med att grilla med kusinerna och mormor så att alla ska få hinna träffa min exotiska britt till flatmate innan vi åker tillbaka hem till London. Ska bli så himla mysigt att träffa alla igen. Aw.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress