Hej igen! Har varit nästan rekordålig uppdatering här på sistone, men årets första vecka har varit full av en himla massa saker, och jag har inte riktigt haft tid. Är nästan lite ledsamt, since det har varit några så himla fina dagar och jag önskar att jag hade dokumenterat dem lite bättre.
 
Anyhow. Har jobbat en hel massa sen vi hördes senast - Olga hade världshistoriens värsta familjedrama och var hemma från jobbet hela veckan, vilket innebar att jag typ varit The Main BossMan i affären hela året so far. Fick jobba en hel bunta med skift ensam eller med lite tillfälliga lösningar, och har mest sprungit runt och försökt få pappersarbete och restocking gjort närhelst det fanns någon hjälp att tillgå i affären, vilket inte var så himlans ofta, direkt. Gick bra, dock, och insåg att jag verkligen tycker om att ha mycket att göra. Att veta precis vad som behöver göras, och sen bara göra det utan att behöva dubbelkolla since man är högst i beslutskedjan är världens powertrip alltså, let me tell you. Ska bli himla skönt att ha Olga tillbaka nästa vecka, dock. Älskar att bestämma, men hatar att vara chef, basically.
 
Förutom det har Nat varit här hela veckan, och vi har spenderat cirka varenda kväll med massvis med kvalitétstid och allmänt mys. Kändes nästan som en throwback till den gamla goda tiden när vi bodde tillsammans allihop. Var så himla fint.
 
En kväll åkte vi inom Pull & Bears januarirea och fyndade en uppsjö av fina kläder. Jag köpte en perfekt ful skjorta jag spanat på i evigheter, en ny klänning (för jag hade ju bara ungefär 47 stycken innan eller så), samt historiens glittrigaste skor. Hittade ett par perfekta glittriga skor på Topshop för evigheter sen och köpte dem aldrig, och har ångrat mig since, och nu hux flux hittade jag nästan exakt likadana för en bråkdel av priset. OCH de är asbekväma ??? Full pott ju.
 
Vi har spelat en massa brädspel (i fredags undrade Sophie vad jag hade för planer för helgen, och jag svarade att vi hade bjudit över några kompisar för att spela brädspel och dricka vin och kände mig så himla vuxen direkt) och tittat på en massa konstiga koreanska serier (såg på en häromdagen när Mats var här och hälsade på som handlade om en affärsman som var HELT besatt av godis och liksom började hallucinera och en hel massa konstiga grejer så fort han åt efterrätter det var A WILD RIDE let me tell you) och lagat middag tillsammans om kvällarna.
Vi hade tacos i fredags som de äkta svenskar vi är, och Nat tyckte det var allmänt fint att jämföra den här bilden med en bild hon tog ungefär vid den här tiden förra året, på mig och Josh och tacos som vi förtärde sittande på golvet i Nats rum eftersom vi inte hade något riktigt vardagsrum eller något riktigt bord. Character development.
 
Igårkväll efter vi hade avslutat ännu en brädspelskväll (den här gången med George och hans flickvän Megan som kom över och spelade Carcassonne i flera timmar och det var så himla wholesome) bestämde vi oss för att titta på en av filmerna Nat behövt se på uni, som var en svensk film (där alla karaktärerna hade jätteroliga dialekter men since Nat är den enda svensken på hela sitt uni var det ingen annan som förstod så hon bara MOA VI MÅSTE SE DEN HÄR IHOP JAG MÅSTE SE DEN MED NÅGON SOM FÖRSTÅR HUR KUL DET HÄR ÄR), som lyckades vara både superpretentiös och HELT hysteriskt rolig och absurd samtidigt. A Pigeon Sat On A Branch Reflecting Over Existance eller nåt sånt hette den. Mer konstfilm blir det ju inte. Vi fällde i alla fall ner bäddsoffan så den blev en säng, fyllde den med alla täcken i hela huset, och spenderade därefter hela filmen liggande i en enda stor goshög. Ända sedan vår gos-extravaganza vi hade under nyårsdagen har vi fan knappt gjort annat än gosa i det här huset. It's been great. Man märker fan inte hur gott det gör en förrän man får tanka upp själen lite med lite good ol fashioned cuddles ibland, alltså.
 
Idag var Nats sista dag i London innan hon återvände till Stoke för sin andra uni-termin, så vi inledde dagen starkt med att planera att gå på brunch i Victoria vid elva. Klockan tolv kom Josh inkraschande i min säng och vi fick alla come to terms med att vi nog inte skulle komma iväg till Victoria. Nat steg upp och jag och Josh stannade kvar en stund extra alldeles ihoptrasslade i en hög i min säng och gosade och jämförde hur kalla våra händer var (jag och min dåliga cirkulation vann, som vanligt) och lyssnade på King Gizzard and the Lizard Wizards nya album medan Nat gjorde sig i ordning och packade, och framemot typ halv ett-ett någon gång var vi till sist tvungna att bryta oss ur mitt duntäcke och faktiskt få något gjort.
 
Gick till Nandos i Kentish Town, since Nat aldrig varit på Nandos innan. Åt en hel massa kyckling, och fortsatte därefter vidare till The Draft House i Camden (som vi bodde literally typ runt hörnet från innan men inte började gå till förrän vi bor mycket längre därifrån för SÅKLART), eftersom det är vår generella favoritpub nuförtiden. Jag och Josh drack en massa obskyra öl de hade på extrapris och Nat drack cider och ville inte åka hem igen. Framemot eftermiddagen följde vi med Nat till Euston, och sa hejdå till henne med en uppsjö av gruppkramar (och Josh bar Nats väska och jag sa åt henne att äta frukt och det är allmänt komiskt hur Nat 100% är vår dotter nu efter att ha varit vår mamma i alla år innan), innan hon gick iväg till sitt tåg, och jag och Josh bestämde oss för att passa på när vi ändå var i Euston och besöka Euston Tap, som tydligen är en av de bästa pubarna i stan och som (precis som Draft House) specialiserar sig på öl.
 
Det var världens pyttigaste lilla pub (med världens mest effektiva planlösning somehow ???? fanns så himla mycket sittplatser fast hela stället var typ lika stort som vårt vardagsrum), och vi köpte varsin asgod pint och satt i ett soffhörn i flera timmar och gjorde upp planer för vad min nya berättelse ska handla om (jag kallade Juni för min musa häromveckan och Josh blev offended för "I've helped you write SO many things now" och to be honest har han nog en poäng ändå - ingen har fått mig ur så många writers block som den människan alltså). Övervägde briefly att gå tillbaka till Draft House för en öl till, men det hade redan börjat bli mörkt, så istället tog vi bussen till Tufnell Park lite sådär mysigt på lyset, handlade mat och en massa socker, och åkte hem och gjorde maränger. De blev inte helt och hållet framgångsrika, men vi åt dem med sked direkt ur plåten, och inget med den situationen kan ju vara alltför dålig, egentligen. 
 
Spelade TV-spel där vi mest försökte kasta av Donald Trump från byggnader utan att vara speciellt framgångsrika, Josh lagade mac n cheese till oss till kvällsmat, och så bokade vi till sist flygbiljetter hem till Sverige!!!!! Fick alla mina dagar ledigt från jobbet (Olga sa att jag, quote "förtjänar en rejäl semester efter allting" alltså bless her), så den sextonde februari åker jag och Josh officiellt till Stockholm för att hänga med Juni över helgen, innan jag fortsätter ner till Karlskrona på måndagkvällen för att träffa alla mina andra bästa Sverigemänniskor och bara få maximalt hemmamys i EN HEL VECKA. Brukar nästan alltid åka hem när det "är någonting", så det ska bli så himla skönt att bara vara hemma utan något speciellt event att ta sig för. Bara klappa katter och krama alla jag älskar och gå skogspromenader två på morgonen och vakna till elvafika. (Och träffa Marion igen, since hon ju bor där nu, hahaha. Kommer behöva komma hem och ta itu med konsekvenserna av mamma och pappas skilsmässa, men jag vettefan om den allra märkligaste omställningen inte kommer vara att se Marion i mitt barndomshem ändå).
 
Efter vi hade bokat alla flygbiljetter (jag flyger till Ronneby på måndagen och alltså att slippa behöva ta sig från Köpenhamn och bara kunna åka direkt hem på typ en halvtimme kommer vara det ABSOLUT VACKRASTE jag är så taggad) tog Josh ett bad, jag såg dåliga filmrecensioner på Youtube, och när Josh dök upp igen spenderade jag resten av kvällen halvsovande på en bubbelbadsdoftande Josh under ett tjockt duntäcke i soffan medan vi grätskrattade till Dragon Ball Z på portugisiska och typ tio olika versioner av samma Simpsons-klipp. Josh rullade rakt över mig innan vi gick och la oss, kramade mig jättelänge och bara we've been doing so much cuddling this week" och honestly att fälla ut den där bäddsoffan var fan vårt bästa beslut på länge. Perfekt när ett av mina nyårslöften var att "gosa mer". It's all going according to plan, guys.
 
Så, ja. Efter en brief tandborstfight i badrummet gick vi och la oss till sist. Har varit så himla mysigt hela den här veckan att ha Nat här och leva som vi gjorde på Agar Grove-tiden med gos i högar och familjemiddagar och bisarra beteenden i publika områden, men samtidigt är jag så himla taggad på att återvända till verkligheten en smula nu. Är ledig imorrn också, och har planerat in en riktig standardmässig domestic måndag med ärenden på stan och storstädning av huset och lång tefrukost i soffan. Ah, det är fan äkta livskvalité, det.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress